31 maj 2020
11:30

Danderyds SK FF 3

Referat: IF Brommapojkarna 11 - Danderyds SK FF 3

Vi börjar matchen bra och skapar några farliga chanser i början av matchen. Deniz är fri i 5:e minuten men målvakten räddar. Acke är fri i 9:e utan att göra mål. Några minuter senare slår Acke en frispark där Lukas M kommer högst och nickar men målvakten räddar. I 16:e slår Danderyd till.....lite trängsel framför vårat mål och de kan sätta dit 0-1. Matchen är sedan jämn och det svänger fram och tillbaka. De är generellt väldigt tighta i sitt försvarspel och försöker sedan hitta nr 23 på centrala mittfältet, för då gick det fort och vi hade svårt att hänga med. Men i 25:e är det vår tur......Deniz slår en perfekt boll på djupet som Adam hinner först på och distinkt sätter han dit 1-1 i målvaktens bortre hörn. I slutet på halvleken känns det som de tröttnar lite och vi spelar väldigt disciplinerat och rullar bollen bra emellan oss, dock utan att komma till något farligt läge.

I andra halvlekens 10:e minut kommer Adam in från högerkanten men avslutet går utanför. I den situationen blir han tacklad och landar på svanskotan och blir tvungen att gå av. I 14:e minuten kommer Danderyd till avslut men Yusuf tippar bollen till hörna. Nu blir det mer och mer Danderyd. Vi har väldigt svårt med nr 23 som nu flyttat ut som högermittfältare. Han kommer gång på gång loss och vi har svårt att hänga med när han sätter fart. Mitt i halvleken kommer nästa avslut från Danderyd men Yusuf räddar igen. I 27:e så har Danderyd ett fint anfall som avslutas med ett långskott som går in i Yusufs högra kryss. 1-2 är ett faktum. Sista tio minutrarna så är det närmare 1-3 än 2-2. Vi kommer till några halvfarliga lägen men mer än så blir det inte. Danderyd vinner rättvist med 2-1.

I andra halvlek orkar vi inte riktigt. Vi kommer lite långt ifrån varandra samt att vi inte orkar ligga tätt på deras killar. För att nämna något som under hela matchen var bra så var det Albins placering i försvarsarbetet. Allt som oftast ligger han helt rätt och är först på de bollar som skulle kunnat bli farliga för Danderyd.

Vi tränar nu som vanligt tre gånger nästa vecka för att sedan ha två matcher nästa helg.